Carrer Creus s/n, 07550 Son Servera

ESPAi DE PSiCO 17OCT2022

 

Aquest mes d’ octubre hem començat a treballar per espais d’ aprenentatge després del temps de pati. A cada espai tenim diferents nivells maduratius, interessos i necessitats, afavorim la interacció, col·laboració i cooperació entre infants de diferents edats i permetem  que es donin relacions d’ajuda mútua on els infants més madurs fan de model als més petits.

A través dels moviments corporals que produeixen les activitats psicomotrius fomentam l’ afectivitat i l’ aprenentatge provocant el desenvolupament de l’infant de manera global, tant cognitivament com físicament. Les sessions tenen un caràcter molt lúdic, es dissenyen  amb materials per a realitzar unes habilitats concretes, de vegades en forma de circuit, i els infants van passant i realitzant les diferents propostes que aniran canviant en cada sessió i al llarg del curs. 

La primera sessió ha estat amb propostes d’equilibri amb un circuit amb coixins per caminar-hi pel damunt, l’escala de fusta i els ‘zancos’. S’han introduït les pilotes ‘pompón’ per fer llançaments a dins el coixí cilindre des d’una certa distància, i unes baldufes de fusta per si algú necessita aturar i descansar una mica de tant joc motriu.

Aquí teniu l’enllaç ESPAi PSiCO 17OCT2022 per veure algunes de les fotos d’aquesta primera sessió de l’espai de psicomotricitat.