Carrer Creus s/n, 07550 Son Servera

ESPAI D’ART

A l’Espai d’art, es treballa l’expressió plàstica des d’un plantejament creatiu, en què l’infant pot experimentar lliurement amb materials i tècniques diverses.

Quasi sempre es troben amb propostes diferents i els infants trien de manera lliure, després de l’explicació de la mestra, la proposta que els sembla més atractiva per fer la seva obra d’art. Entre aquestes propostes tenim:

  • modelar amb plastilina o fang,
  • traç gruixut amb esponges, rodets, fregalls, globus, gel ,…
  • dibuix al cavallet amb els colors de la temàtica de la roda: tardor, nadal, hivern, carnaval, primavera,…
  • collage: aferrar papers,gomets, pintar, estampar amb segells, plantilles,…
  • diferents textures a on poder pintar, diferents tècniques, diferents tipus de pigments per pintar…

El que es pretén és que els infants gaudeixin i experimentin amb diferents materials i tècniques plàstiques, s’expressin a través del llenguatge plàstic i crein lliurement. L’expressió plàstica ha d’esdevenir una activitat fonamentalment lúdica en què l’infant es submergeix amb totes les seves vivències i emocions, ja que és una de les manifestacions més espontànies per ell.

Així mateix, també es pretén en aquest espai que l’infant empri els materials i estris de manera adequada i que sigui conscient de que s’ha de cuidar i tractar bé al material comú (tapar correctament el rotulador, la barra de ferrament, no mesclar els colors de les pintures) i que valori les obres dels companys.

Aquí teniu un petit tast de l’espai d’art.